"MINDFULNESS, KROPSBEVIDSTHED OG MEDITATION" forløb over 8 gange fra oktober 2019 til april 2010.

Når I kommer kl. 16.45 serveres kaffe, te og snack i på den hyggelige gamle gård, "Nr. Tang", hvor loftet er bygget om til kurser og terapi. Efter kaffen går vi ind i kursusrummet, hvor der er stille og fredeligt. Synlige bjælker og trægulv gør rummet rart og  imødekommende. Der er god plads, så du får dit eget område med stol, tæpper, puder og måtte. Fra kl 17 til 19 er der ro til fordybelse i øvelserne og meditationen.      

INGEN KRAV OG FORVENTNINGER du kan kommer præcis som du er. Jeg lægger rammerne, så hver enkelt kan føle sig tryg. Der er stille, måske lidt blid musik og ellers bare min blide guidning gennem øvelserne og meditationerne.

DE FLESTE BLIVER POSITIVT OVERRASKET over, hvor befriende det er ikke at skulle snakke, forklare og gøre sig umage. Her er det faktisk det modsatte. Prøve at give slip og lade kroppen samarbejde med åndedrættet, hvilket virker meget beroligende for sindet.

BRUG FOR RO OG NÆRVÆR Vores hjerne og nervesystem er hele tiden i aktivitet og bliver overbelastet. Der er brug for ro, nærvær og "mental hygiejne". Det, vi arbejder med på disse kurser, skærper denne opmærksomhed og det virker fremmende på sundhed og trivsel. 

Mindfulness er først og fremmest en nærværende måde, at leve livet på og en hjælp til at kunne træffe gode valg i live.t Det handler om at kunne mærke sig selv og leve bedst muligt, i de vilkår man har.

KAN SUPPLERES MED TERAPI Stress, angst, depression, udbrændthed og træthed er nogle af symptomerne på overbelastning, hvor det kan være godt at supplere kursus med individuel terapi. Der skal oftest hjælp og støtte til at genfinde sig selv og sin livsglæde, hvis man er kommet ud over sine grænser.  

HOLD FOKUS OG FIND GLÆDEN Intensiteten og glæden sammen med andre, starter med at finde nærværet med sig selv. Kontakten til andre  præges altid af, om vi er istand til at holde fokus og være nærværende. Det gælder både privat og på arbejde.  

Skriftligt materiale udleveres til inspiration og der kan tilkøbes en trænings cd. 

Tilmelding til Kirstine på:  mail@kirstine-oerts.dk       Pris: 1750 kr. incl .materialer

 

Datoer: 2019/2020

Onsdagsholdet :   2. okt. - 23.okt. - 13.nov. - 4.dec. - 22. jan. - 19.febr. - 11.marts - 1. april   

Torsdagsholdet:   3. okt. - 24.okt. - 14.nov. - 5.dec. - 23. jan. - 20.febr. - 12.marts - 2. april