Mindfulness meditation og blid yoga 

 

Kender du også til at indre uro, tankemylder og problemer med koncentrationen, måske søvnbesvær ? Så er du ikke alene, men du kan lære at finde mere ro indeni dig selv og dæmpe bekymringer, samt styrke evnen til at være nærværende. 

Vi bliver påvirket af mange indtryk udefra og mange forventninger både fra én selv og andre. Det kan give uro og ubalance, både fysisk og psykisk. Det kan især knibe med at holde energien og humøret oppe. Der er masse af udvikling og inspiration til at finde vej i livet ved at bruge mindfulness meditation.

 

BLID YOGA, ÅNDEDRÆTSØVELSER OG MEDITATIONER

Krops og åndedrætskontakt er meget hjælpsom til at få ro i hovedet og kunne slappe af. Med blide øvelser,som alle kan deltage i, genfindes balancen mellem krop, sind og hoved. Det giver velvære. Mange beskriver det som "at komme hjem i sig selv og kunne slappe af " - "at kunne mærke sig selv" - "mærker god energi og glæde". Fra denne mindfulness kontakt kommer den meditative tilstand næsten af sig selv.

Jeg underviser hver gang i et emne, der understøtter øvelserne og meditationerne. Dermed vil kurset kunne bruges både som inspiration og mulighed for personlig udvikling. Vi kommer til at arbejde med bevidsthedstræning, åndedrætsøvelser, blid yoga og meditationer.

Det giver noget helt særligt at meditere i en gruppe. 

 

NÆSTE HOLD STARTER I SEPTEMBER 2022 PÅ NR. TANG, HVOLBYVEJ 1, 757O VEMB

datoer kommer snart 

 

 

Pris 1750 kr. for 9 gange

Betales inden kursusstart til mobil pay 53999 eller konto 7590 1913584

 

What do you want to do ?
New mail

 

Tilmelding til Mindfulness Meditation