KIRSTINE ØRTS THINGSTRUP

PSYKOTERAPEUT MPF & PAR- OG FAMILIE TERAPEUT

Psykoterapi

Hjælp til at få det bedre

ved stress, angst , depression, sorg, kriser m.m.

Når livet er svært, eller presset er for stort, kan det vise sig som manglende glæde, søvnløshed, bekymringer og tristhed. Der kan opstå angst, stress, depression el lign. som virkelig begrænser livsudfoldelsen. Alt i dig prøver at fortælle, at der er brug for heling og forandring.

Dit indre og din krop er altid klogest og peger på, at det er tid til at ændre og frisætte noget. Du kan få det godt igen, måske bedre end nogensinde.

LIVSKRISER, CHOK OG TRAUMER
Føles det som om fundamentet skrider under dig og al tryghed forsvinder, fordi livet er uoverskueligt ? Kriser kan tage tryghed og glæde væk for en tid.

Ved livskriser, chok og traumer arbejder vi med opbyggende psykoterapi. Jeg er uddannet i krise- og traumeterapi og er meget opmærksom på at bygge tryghed og ressourcer op, for at undgå re-traumatisering. Tryghed, nænsomhed og omsorg er kodeordene for mig i terapien.

Der er en også en vej for dig. Du kan blive glad igen.

DEPRESSION OG ANGST
Når angsten eller depression tager magten, bliver livet svært og uden glæde. Det kan føles som at blive tynget i knæ af triste, negative tanker og tankemylder med mange selvbebrejdelser. Der skal hjælp og støtte til at finde vej og få livet tilbage med lyst og glæde. Ofte samarbejder jeg med de praktiserende læger, så der både er en lægefaglig vurdering og hjælp, samtidig med at vi i psykoterapien bygger op og finder ressourcer. Jeg oplever mennesker vokse og hele gamle mønstre gennem terapien. 

Der bliver åbnet til nye muligheder og livet bliver igen værd at leve.

FØDSELSREAKTION OG FØDSELSDEPRESSION
Kender du til ikke at være glad som forældre ? Du er flov over ingenting at kunne mærke og mangle glæde over dit barn. Tristhed og håbløshed er blevet overvældende. Det er frygteligt og du længes efter at føle noget og kunne genkende dig selv igen. Du er ikke alene.

Fødselsdepression er mere almindeligt end du regner med og der er hjælp at hente. Med min baggrund som sundhedsplejerske har jeg stor erfaring indenfor fødselsreaktioner og fødselsdepression hos begge forældre.

Denne terapiform er meget virkningsfuld også overfor disse sårbare områder. 

Hvis du er tvivl, er du meget velkommen til at ringe og høre nærmere.

FOANDRINGEN TIL DET BEDRE – PERSONLIG UDVIKLING  
Du behøver ikke have det dårligt, være stresset eller deprimeret for at gå i terapi. Dit ønske kan være at blive klogere på dine muligheder og opdage, hvor du har lyst til at åbne dig mere op og se nye muligheder. Personlig udvikling er slet ikke en luksus – det er faktisk ofte en nødvendighed i vores komplekse verden for at kunne “følge med”. Alt går hurtigt. Det kræver ro og fordybelse at mærke sig selv og fortsat leve det liv, du gerne vil.

Engang var personlig hygiejne ny stil, nu er det en selvfølge. Vor tids nye behov er mental hygiejne – “at kunne rense hovedet” og udvikle vores bevidsthed.    

DENNE TERAPIFORM ER BÅDE SPÆNDENDE OG OVERRASKENDE
Der er mulighed for at afhjælpe problemer og samtidig opleve, at du bliver stærkere og mere bevidst om, hvad der er vigtigt for dig.

Opgaven i psykoterapien er at få kontakt til alt det usagte. Med andre ord, få adgang til den information, der er tilstede i følelserne, kroppen og erindringerne. Alt det, du ved på et dybere plan og som er en ressource udenfor tænkeevnens rækkevidde. Den positive forandring sker, fordi terapien fører til heling og nye indsigter.      

Det glæder mig dagligt at se, når mennesker udfolder sig og kommer i kontakt med deres gemte ressourcer. Det bringer smil og livsglæde frem. 

Jeg vil se frem til at introducere dig til de spændende og kreative metoder, der ligger i denne terapiform.

Pris: 850 kr. for 70 min

Afspil video
Du kan få hjælp til
 • tristhed eller depression
 • fødselsdepression / fødselsreaktion
 • angst
 • søvnløshed og bekymringer
 • stress og anspændthed
 • livskriser
 • skilsmisse
 • dødsfald og alvorlig sygdom
 • smerter og spændinger
 • lavt selvværd
 • svært ved at træffe valg
 • ønske om at udvikle sig
 • chok eller traumer
 • problemer / mobning på arbejde
 • problemer og kriser i parforholdet

 

PRIS : 800 KR FOR 70 MINUTTER

Kontakt mig
Kontakt mig