KIRSTINE ØRTS THINGSTRUP

PSYKOTERAPEUT MPF & PAR- OG FAMILIE TERAPEUT

OM KIRSTINE

Sygeplejerske, sundhedsplejerske og Psykoterapeut MPF

HVORFOR BLEV JEG PSYKOTERAPEUT PÅ VEDFELT INSTITUTTET
Vedfelts psykologi og metode lå i forlængelse af alt det, jeg både fagligt og personligt havde lært og erfaret, gennem mit arbejde både som sygeplejerske og som sundhedsplejerske. 

Livet indebærer kriser, sygdom, belastninger som ind imellem overstiger vores egne evner til at blive hel igen. Jeg blev optaget af hvordan kroppen, sindet og det sociale liv hænger sammen, så jeg fik mere og mere fokus på opbygning og heling via de psykiske dimensioner.

VEDFELT INSTITUTTET
Jeg afsluttede i 2011 en 8 årig uddannelse som psykoterapeut MPF fra Vedfelt Instituttet i Hillerød. Uddannelsen er på masterniveau med: 5 årig diplomuddannelse derefter og 3 årig overbygning med speciale i Mindfulness og Kybernetisk psykologi. Uddannelsen er godkendt efter tværministerielle kvalitetskriterier.    

Uddannet sygeplejerske (1982) og sundhedsplejerske (1999)

Jeg arbejder nu fuldtid med terapi, såvel individuel psykoterapi, parterapi og familieterapi, samt kurser i meditation og mindfulness. Jeg underviser og holder foredrag om psykologi, personlig udvikling, meditation og mindfulness. 

For at være fagligt og personligt ajourført, deltager jeg regelmæssigt i undervisning og supervision på Vedfelt Instituttet.

Kontakt mig
Kontakt mig