KOM IGANG OG VÆRE STOLTE AF, AT I SØGER HJÆLP 

Jeg har stadig åbent for fysisk møde under trygge forhold. Alternativt er det muligt med online parterapi

Der er hjælp at hente. Også selvom parterapi ikke lige var det, du troede der skulle være en del af din værktøjskasse.

Jeg tager ansvaret for at passe på jer og guide jer gennem jeres fælles proces.

 

PARTERAPI ER OGSÅ PERSONLIG UDVIKLING 

I fortjener at få det godt igen.

Jeg brænder for at støtte par og familier til at have det godt sammen. Jeg har arbejdet med par og familier i 23 år.

Familien er en helhed. Hvis I har børn vil jeres arbejde som par også hurtigt gavne jeres børn.

Børn reagerer på det, ”der ikke bliver snakket om” og de spændinger som fylder luften. Når stemningen bliver bedre, får alle det bedre.

 

FÅ KLARHED I JERES PARFORHOLD        

Der er kaffe og te klar når I kommer. Vi har god tid, der er afsat  1½ time. Her er trygt og roligt, så vi har gode rammer til at skabe mere klarhed over jeres parforhold og hvad I har brug for.

Jeg sørger for, at I begge kommer til orde og at vi sammen indkredser det, der er vigtigt lige nu. Der er ofte svære misforståelser og sårbarhed på spil.

Jeg har ord for at være både nænsom og kontant på samme tid. Vi skal ind til kernen - og I skal samtidig mødes med forståelse og respekt. 

Vi skal ikke finde fejl hos nogen af jer, men give plads til at I i første omgang bliver hørt og forstået. Derefter kan vi tage fat på at forandre og regulere. 

 

GENFIND EVNEN TIL AT LYTTE TIL HINANDEN

Kommunikationen er oftest det første der skal rettes op på. Vi vil arbejde på, at der kommer kontakt igen. Derefter kan vi tage fat på de dybere liggende problemer.

Der er store potentialer i at arbejde med sit parforhold. Selvom det kræver noget at gå i parterapi, kan det også være spændende og berigende.  

   

TAG VARE PÅ SIG SELV OG HINANDEN

Der kan være et stykke vej til finde samhørighed og kærlighed igen, men ofte vil selv få gange i parterapi gøre en forskel, ikke mindst i forhold til at kunne tage vare på sig selv, hvilket er et vigtigt første skridt.

 

FAMILIEN FUNGERER SOM EN HELHED

Har I børn, er det ekstra vigtigt at se på jeres familie, som en helhed. Nogen børn reagerer ved at blive stille og nemme. Andre børn reagerer ved at reagerer udad. Jeres arbejde vil også komme jeres børn tilgode.

Jeg har arbejdet i mange år som sundhedsplejerske og familierådgiver, så jeg tænker hele familiens trivsel med. Jeg har desuden en efteruddannelse i Familieopstilling fra ISFO Instituttet. Denne tilgang er vældig god til at løse gamle mønstre og frisætte nye muligheder. 

 

DER ER HJÆLP TIL JER VED FX:

 • mistrives i forholdet
 • mangel på kærlighed
 • seksuelle problemer
 • mangel på intimitet og sensualitet
 • sårethed, måske p.g.a utroskab
 • problemer og konflikter i.f.t. børnene
 • konflikter i.f.t arbejdsdeling
 • sygdom eller handicap
 • stress og udbrændthed 
 • arbejdsafhængighed  
 • chok eller traumer
 • dødsfald i nærmeste familie  
 • brug for afklaring
 • hjælp til at afslutte forhold

 

SYMPTOMER OG ÅRSAGER

Måske er der simpelthen manglende glæde og nærhed i jeres forhold. Måske manglende intimitet og seksualitet. Der kan være utroskab og / eller voldsomme skænderier. 

Parforholdet kan også lide af udefrakommende belastninger som fx sygdom, dødsfald, stress på arbejde, familie konflikter osv. Presset bliver for stort og overskuddet forsvinder. I har sikkert brug for at nå hinanden igen og få genetableret nærvær og kærlighed.  

 

FIND VEJ IGEN - SAMMEN ELLER HVER FOR SIG

Livsglæden skal findes igen, sammen eller hver for sig. 

I forløbet kan det blive tydeligt, om jeres parforhold kan bygges op igen eller, om der skal hjælp til at komme videre i livet hver for sig og få afsluttet forholdet på en ordenligt måde. 

 

PRIS : 1150 KR FOR 1 1/2 TIME