DRØMMEKURSUS  

Det er sjovt, spændende og givende at arbejde med sine drømme. Alle kan være med. 

DRØMME PEGER PÅ DET VIGTIGE I DIT LIV. Drømmekurset er 4 lørdage, hvor du får mulighed for at arbejde med dine egne drømme i en lille gruppe på max. 6 deltagere.

Du får viden om drømmenes mange dimensioner og funktioner i livet. Vi arbejder med proces via meditation, krops- og åndedrætsøvelser, fantasirejser og tegning. Det bliver lettere at huske dine drømme, når du begynder at arbejde med dem.

DRØMME ER KLOGE. Drømme peger ofte på det, vi i hverdagen er tilbøjelige til at overse og ikke er nok opmærksomme på. Drømme peger på livsmuligheder. Derfor kan vi gøre drømmene til en vigtig ressource i vores liv.

DRØMME VISER MULIGHEDER OG RESSOURCER VI IKKE KAN TÆNKE OS TIL. Drømme kommunikerer i et kreativt sprog, som kan være svært at afkode uden erfaring. De folder sig ud, når vi beskæftiger os med dem og kan herigennem give vigtige input til at lære sig selv bedre at kende. Det er overraskende, fordi der viser sig sammenhænge, som vi ikke kan tænke os til.

EN VEN, DER ALDRIG SVIGTER. Drømme bringer os i overensstemmelse med det væsentlige i tilværelsen. Tager vi drømmene alvorligt bliver de, som en ven, der aldrig svigter. De peger på ukendte sider af os selv og vores forhold til verden omkring os.

EN GAVE TIL DIG SELV. At blive fortrolig med sine drømmes budskaber, er næsten den bedste gave, man kan give sig selv. Drømmene er ”kongevejen” til sindet.

Kurset består i en kombination af teori, blide krops-og åndedrætsøvelser, samt arbejde med egne drømme. Tilhørende meditationer og teoribeskrivelse bliver udleveret hver gang på kurset.

RING GERNE OG HØRE HVORNÅR NÆSTE KURSUS STARTER