PSYKOTERAPI ER HJÆLP TIL AT FÅ DET BEDRE

Hos mig vil du blive mødt med respekt og nærvær, så vi sammen kan finde ind til det, der er vigtigst for dig at arbejde med. Jeg tager det faglige ansvar og sørger for at dine grænser bliver respekteret. Tryghed og tillid er vigtig i terapien. 

Første gang vil mest handle om, hvad du er optaget og hvad der er din historie. Og at du lærer mig at kende og mærker, om du kan have lyst til et terapiforløb hos mig.

Der er god tid, en session varer 70 min.  

DENNE TERAPIFORM ER BÅDE SPÆNDENDE OG OVERRASKENDE

Jeg vil glæde mig til at introducere dig til alle de spændende og kreative metoder, der ligger i denne terapiform. Der er mulighed for at afhjælpe problemer og samtidig opleve at du bliver stærkere og mere bevidst om, hvad der er vigtigt for dig.

Opgaven i terapien er at få kontakt til alt det usagte. Med andre ord, få adgang til den information, der er tilstede i følelserne, kroppen og erindringerne. Alt det, du ved på et dybere plan og som er en ressource udenfor tænkeevnens rækkevidde. Den positive forandring sker, fordi terapien fører til til heling og ny indsigt.                 

FORANDRING TIL DET BEDRE, NÅR LIVET ER SVÆRT

Når livet er svært, eller presset er for stort, kan symptomerne vise sig som manglende glæde, søvnløshed, bekymringer og tristhed. Der kan opstå angst, stress, depression el lign. som virkelig begrænser livsudfoldelsen. Alt indefra prøver at fortælle, at noget ikke er godt. Der er brug for heling og forandring. Set i dette perspektiv er dit indre altid klogt og peger på, at det er tid til at ændre noget.

Det er en daglig glæde i min praksis at se når mennesker udfolder sig og kommer i kontakt med deres gemte ressourcer. Det bringer smil og livsglæde frem. 

LIVSKRISER, CHOK OG TRAUMER

Ved livskriser, chok og traumer arbejdes med nænsomhed. Alt foregår som opbyggende terapi. Jeg er uddannet i traumeterapi og er meget opmærksom på at bygge tryghed og ressourcer op, for at undgå re-traumatisering. Tryghed, nænsomhed og omsorg er kodeordene for mig i terapien.

FØDSELSREAKTION OG FØDSELSDEPRESSION

Med min baggrund som sundhedsplejerske har jeg stor erfaring inden for fødselsreaktioner og fødselsdepression hos begge forældre.

Denne terapiform er meget virkningsfuld også overfor disse sårbare områder. 

Hvis du er tvivl er du meget velkommen til at ringe og høre nærmere.

 

NYT : nu også praksis i Struer på Vestergade 6.2 sal

Psykoterapi kan åbne nye muligheder for dig.

Alle kan få brug for psykoterapi til at genfinde fodfæste i livet igen fx ved kriser, sygdom, stress, angst eller depression. Psykoterapi kan både hele og udvikle, og dermed åbne til håb og nye muligheder. 

Denne terapiform er både spændende og overraskende.

Jeg vil glæde mig til at introducere dig til alle de spændende og kreative metoder, der ligger i denne terapiform. Der er mulighed for at afhjælpe problemer og opleve det fører til udvikling.              

Nogle af grundene til at søge denne psykoterapi: 

 • tristhed eller depression
 • fødselsdepression / fødselsreaktion
 • angst
 • søvnløshed og bekymringer
 • stress og anspændthed
 • livskriser
 • skilsmisse
 • dødsfald og alvorlig sygdom
 • smerter og spændinger
 • lavt selvværd
 • svært ved at træffe valg
 • ønske om at udvikle sig
 • chok eller traumer

læs mere HER om individuel terapi

læs HER: hvad er forskellen på en psykoterapeut, en psykolog og en psykiater?